Pumpehuset på Trørød Torv Trørød Grundejerforening
Stiftet 1907
streg
Forside Medlem Orientering Links Arkiv Område Vedtægter Bestyrelsen
streg
Fastelavn
Se flere billeder nederst på siden
Fastelavnssøndag afholdt Trørød Grundejerforening og Siesta Bageriet den traditionelle tøndeslagning på Trørød Torv. Som i tidligere år deltog rigtig mange børn og voksne i arrangementet med liv og lyst, og vejret var med os. Siesta Bagerens lækre fastelavnsboller var med til at skabe den gode stemning.

Endnu klokken 13.50 var Torvet ret øde - nogle af Grundejerforeningens bestyrelsesmedlemmer fejede sneen væk og riggede tønder til etc. Men så startede tilstrømningen, og kl. 14.15 var der en sådan trængsel, at man dårligt kunne mase sig frem til bagerforretningen. Efter at tønderne var slået ned kl. 15.00, lå Torvet igen øde hen.

Udklædningerne var fantastiske. Harry Potter var der og Pippi Langstrømpe. Korsridder og heks med lang næse, Bratz, en levende hvid tand og den grumme bjørn. En gajol-æske, en Apple computer, en postkasse og en mumie havde alle svært ved at få ordentligt slag i køllen.

Det lykkedes børnene at få bugt med tønderne, og kattekongerne Aleksander, Christian, Andreas og Rasmus leverede de afgørende slag og fik de fortjente kroner.

Efter at tønderne var slået ned, var der almindelig tilfredshed og træthed. Kattekongen fra den mindste gruppe - en drabelig tiger - var efter kampen så udmattet, at han måtte køres hjem i sin barnevogn.

Snakken gik mellem naboer og venner, mellem skole- og sportskammerater. Nogle af de voksne benyttede lejligheden til at drøfte grundejerspørgsmål med bestyrelsens medlemmer.

Vi ses igen til næste år.
Fastelavn 2009
Fastelavn 2009
Fastelavn 2009 Fastelavn 2009
Fastelavn 2009 Fastelavn 2009
Fastelavn 2009 Fastelavn 2009
Fastelavn 2009 Fastelavn 2009