Trørød Grundejerforening
Stiftet 1907
Forside Medlem Orientering Links Arkiv Område Vedtægter Bestyrelsen
Fastelavn
Se flere billeder nederst på siden

En succes trods vinterferie og sne
Grundejerforeningens bestyrelse havde imødeset arrangementet på fastelavnssøndag foran Siesta bageren med en vis reservation. Vejret havde længe været hårdt, og mange var rejst på vinterferie i denne weekend. Det havde været på tale at flytte arrangementet, men fastelavnssøndag, juleaften o. lign. kan man ikke bare flytte til datoer, der passer bedre.

Men deltagelsen viste sig at blive over al forventning. Igen mødte et gevaldigt antal udklædte børn frem til tøndeslagningen. Forældre og børn havde udvist stor fantasi. Især indenfor dyreriget var der mange udklædninger. Anders And var der og en lille lyserød sommerfugl. En blæksprutte med de mange arme. En robot, en påfugl, en hveps og en lille løve på 10 måneder – formentlig den yngste deltager. En astronaut på vej til månen.

Mange leverede drabelige slag på tønderne, men det var Frederik, Mille, Alberto og Noah, der gik af med sejren ved de fire tønder og vandt de fine gyldne kattekonge-kroner. Tillykke med det!

Stemningen blandt forældre, bedsteforældre, tanter og andre Trørødborgere var fin, og endnu længe efter at tønderne var slået ned stod man og drøftede dette og hint samtidigt med, at man nød Siestabagerens 350 lækre fastelavnsboller.

Vi ses igen til næste år.