Pumpehuset på Trørød Torv Trørød Grundejerforening
Stiftet 1907
streg
Forside Medlem Orientering Links Arkiv Område Vedtægter Bestyrelsen
streg
Fastelavn
Flere billeder nederst på siden.

Klik på billederne for at se dem større.

Fastelavn på Trørød Torv
Fastelavn 2011 Fastelavnssøndag kl. 13.55 gik 6 bestyrelsesmedlemmer fra Grundejerforeningen uroligt frem og tilbage på Trørød Torv. Endnu var der ikke dukket noget udklædt barn op til tøndeslagningen. Mon der på grund af vinterferie kun ville møde få frem i år?

Få minutter før 14.00 dukkede nogle prinsesser og skeletter op, og lidt over 14.00 strømmede en tæt kø frem over fodgængerfeltet. Hurtigt var der hundredevis af udklædte børn og forældre og bedsteforældre. Stemningen kogte nu som altid ved tøndeslagningen foran Siesta bageren. Og vejret var med os.

Der var mange imponerende udklædninger, og flere efterlyste en præmiering af den bedste udklædning. Det vil bestyrelsen overveje til næste år. Den yngste deltager på 10 mdr. tittede med sin prinsessekrone ud over barnevognens kant. En var klædt ud som spillekortet Spar 2, en som konge med en flot kongekrone, Pippi Langstrømpe var der, flodhesten Dolph, sørøvere munke, flotte klovne og meget mere.

Tøndeslagningen foregik i fire rækker, og her viste spindesiden store evner. Første tønde blev slået ned af kattedronning Josephine. Derefter gik det slag i slag og kattekonge Carl Johan klarede næste tønde. Kattedronning for den tredje tønde blev Clara. Særligt vanskelig var den fjerede tønde, som til sidst blev slået ned af kattedronning Sara.

Bagernes dejlige boller - 400 i alt - forsvandt med Grundejerforeningens saftevand.